x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Fetecău, fără "Vouă", la Prima TV

Adrian Fetecău, fără "Vouă", la Prima TV

de Anca Nicoleanu    |    07 Oct 2009   •   00:00

Adrian Fetecău se întoarce pe sticlă, la Prima TV, fără colegii de la "Vouă" alături de care a făcut carieră din '82 încoace. "Fete de măritat" este un proiect individual, realizat "în maniera în care vreau eu să fac umor!", fără obscenităţi şi strâmbături.

"Fete de măritat", sitcomul al cărui protagonist este Adrian Fetecău, se va difuza la Prima TV din 12 octombrie. "E vorba de un proiect individual de-al meu, după mintea şi asemănarea mea. "Vouă" a fost un proiect care mi-a marcat existenţa, dar am considerat că atunci când e vorba de seriale, de sitcomuri, e greu de prins un grup întreg", spune fondatorul grupului "Vouă". Dintre foştii colegi, doar Marilena Chelaru se regăseşte în distribuţia serialului de comedie programat în fiecare luni, de la 19.30.

Fetecău a întrerupt colaborarea cu cei de la "Vouă" pe 1 ianuarie, după un contract de cinci ani cu Naţional TV, şi s-a concentrat exclusiv pe proiectul său individual, materializat în final la Prima TV. "Serialul este realizat în maniera în care văd eu şi vreau eu să fac umor! Ţin foarte mult la valenţele umorului în care am trăit. Niciodată nu voi scădea nivelul ca obscenitate sau strâmbături. Încerc să păstrez o anumită linie. Şi vreau să ne îndreptăm spre tineri, să întinerim grupul...", continuă el.

În "Fete de măritat" joacă doar actori profesionişti, precum Tudorel Filimon, Candid Stoica sau Liana Maria Petrescu, singura excepţie fiind Adrian Fetecău. Regizorul şi scenariştii sunt cei care au pus pe picioare şi proiectul tv "Baronii", difuzat de acelaşi Naţional TV, cu cei de la "Vouă" în distribuţie.

Subiectul sitcomului de la Prima TV este legat de conflictul dintre generaţii. "Într-o familie simplă, cu trei fete frumoase, tatăl se gândeşte să iasă din criză prin mariajul fericit al fetelor sale cu oameni potenţi financiar. De aici apar încurcăturile... În fiecare episod vom avea invitaţi supriză dintre burlacii notorii de pe piaţă care vor pigmenta serialul. Pentru început, îi avem ca invitaţi pe Andrei Duban şi Rudel Obreja", precizează Adrian.

×
Subiecte în articol: mass-media