x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Afară cu penalii! - Manţog, concediat

Afară cu penalii! - Manţog, concediat

de Gabriela Mladin    |    20 Sep 2007   •   00:00

Foştii secretari de stat in Ministerul Economiei şi Comerţului, Ionel Manţog şi Cosmin Popescu, numiţi in funcţie de Partidul Democrat, au rămas acum şi fără serviciul din cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia.

După ce au fost schimbaţi din funcţiile de demnitari, cei doi au revenit la fotoliile deţinute inainte, de jurişti, numai că ieri directorul general al SNLO a decis să-i suspende. Alături de cei doi a mai rămas fără serviciu şi Dan Gavrilescu, preşedintele organizaţiei de tineret a PD Gorj. Toţi trei au fost trimişi in judecată de DNA pentru fapte de corupţie săvărşite in legătură cu serviciul.

"Incepănd de astăzi (n.r. - ieri), Ionel Manţog, Cosmin Popescu şi Dan Gavrilescu au contractul individual de muncă suspendat pănă cănd işi vor rezolva dosarele penale", a declarat Eugen Davidoiu, directorul general al SNLO. Acesta mai spune că cei trei au calitate de inculpaţi, fiind judecaţi pentru fapte de corupţie, şi, ca atare, potrivit Codului Muncii, au fost suspendaţi din funcţiile deţinute. Astfel, incepănd de ieri, Ionel Manţog nu mai este momentan la BATS Rovinari, Cosmin Popescu este suspendat de la BATS Motru, iar Dan Gavrilescu - de la UVA Rovinari. Dintre cei trei, doar fostul secretar de stat Cosmin Popescu a declarat că-l va da in judecată pe directorul general al SNLO.

×
Subiecte în articol: observator