x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anca Parghel a ieşit din spital

Anca Parghel a ieşit din spital

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Noi 2008   •   00:00
Anca Parghel a ieşit din spital

Anca Parghel a fost externată, joi după-amiază, din Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias", artista urmând a reveni pentru control şi monitorizare oncologică, informează Mediafax.



"Ca urmare a tratamentului intensiv complex aplicat in cursul internarii in Clinica de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, evoluţia doamnei Anca Parghel a fost favorabilă cu o ameliorare semnificativă a stării generale. Pacienta a părăsit spitalul joi după amiaza, urmând a reveni pentru continuarea tratamentului, control şi monitorizare oncologică", informează dr. Valentin Calu, purtător de cuvânt al spitalului.
Anca Parghel a fost internată, săptămâna trecută, în Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias", ca urmare a complicaţiilor afecţiunii cronice de care suferă, prognosticul medicilor fiind "sever". Valentin Calu spunea atunci că, în pofida tuturor manevrelor terapeutice efectuate, boala îşi continuă evoluţia "cu prognostic sever". Medicul anunţa că starea generală a artistei este "în mod semnificativ influenţată".

Potrivit unui comunicat al Fly Record, Anca Parghel şi-a exprimat dorinţa de a-i fi respectat dreptul la intimitate, atât ei cât şi familiei sale: "Familia Parghel adresează o rugăminte sinceră, atât mass-media, cât şi publicului care îşi doreşte să fie alături de Anca, să îi respecte acesteia dreptul la o viaţă privată, precizând că, vă vom ţine la curent cu orice eveniment notabil ce va avea loc în aceste zile". Anca Parghel are 51 de ani. Ea a fost diagnosticată cu cancer.

×
Subiecte în articol: romania anca parghel