x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia Locală a găsit 39.600 în Parcul Herăstrău. Banii au fost restituiţi proprietarului

Poliţia Locală a găsit 39.600 în Parcul Herăstrău. Banii au fost restituiţi proprietarului

09 Mai 2014   •   16:21
Poliţia Locală a găsit 39.600 în Parcul Herăstrău. Banii au fost restituiţi proprietarului

39.600 de lei au fost găsiți de agenţii Poliției Locale a Municipiului Bucureşti, în Parcul Herăstrău. Banii au fost restituiți proprietarului.

Cei aproximativ 400 de milioane de lei vechi erau băgaţi într-o pungă din plastic abandonată pe o bancă, în zona bulevardului Mareşal Prezan.

Aceasta a atras atenţia unui echipaj format din agenţii Patrulei Călare a Municipiului Bucureşti care efectua în zonă o misiune de patrulare pentru prevenirea faptelor antisociale.

Unul dintre agenţi a descoperit că în punga abandonată pe bancă se mai afla, pe lângă teancurile de bani, şi o copie a unui antecontract de vânzare – cumpărare a unui imobil. Fiindcă nimeni nu-şi revendica suma de bani şi actele uitate, călăreţii au solicitat sprijinul Serviciului Ordine și Liniște Publică din cadrul P.L.M.B. și, împreună, l-au identificat pe cel care își pierduse banii.

Poliţiştii locali au stabilit că bunurile aparţineau lui D.B., de 47 de ani, din comuna Jilava. Acesta a fost contactat de către poliţiştii locali, iar punga ce conţinea actele şi suma de bani i-a fost predate.

Tot în zona Parcului Herăstrău, în luna aprilie, agenţii din cadrul Patrulei Călare a Municipiului Bucureşti au observat un autoturism cu portiera deschisă în care se afla, la vedere, o borsetă cu documente şi suma de 2.500 de lei.

Poliţiştii locali au contactat proprietarul autoturismului şi i-au restituit, pe bază de proces verbal, banii şi actele.

×
Subiecte în articol: politia locala plmb