x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ben 10: Alien Swarm, în premieră la Cartoon Network

Ben 10: Alien Swarm, în premieră la Cartoon Network

08 Dec 2009   •   00:00
Ben 10: Alien Swarm, în premieră la Cartoon Network
0-109056-ben10alienswarmimage.jpgPe 9 decembrie, de la ora 10.00, Cartoon Network difuzează în premieră cel mai nou film realizat după serialul de desenele animate Ben 10 Alien Force.

Filmul îl urmăreşte pe eroul acum în vârstă de 15 ani în încercarea lui de a o ajuta pe Elena, o tânără misterioasă, să demaşte un extraterestru care ameninţă planeta. Ca şi până acum, Ben 10 se va folosi de Omnitrixul cu ajutorul căruia se poate transforma în zece extratereştri diferiţi. De asemenea, prietenii lui, Gwen şi Kevin, ei înşişi doi super-eroi cu puteri deosebite, vor pune totul la bătaie pentru a salva lumea de ameninţarea răului.

Regizor este nimeni altul decât Alex Winter, cel "responsabil" pentru primul film din serie, Ben 10: Cursă contra-cronometru. Succesul a fost garantat: în primul weekend de la lansare, în 2007, filmul a fost urmărit de peste 13 milioane de spectatori. Pentru această nouă producţie, Winter a colaborat cu John Turman, scenaristul unor filme precum Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer sau The Hulk.

Ben 10 este interpretat de Ryan Kelley (cunoscut pentru rolul din filmul Scrisori din Iwo Jima), iar Barry Corbin (Nu există ţară pentru bătrâni) este acum Bunicul Max, care trebuie să-şi reamintească modul în care obişnuia să controleze paranormalul, fiindca altfel nu-i va putea ajuta pe cei patru tineri. Galadriel Stineman (Junkyard Dog) este Gwen, verişoara cu super-puteri a lui Ben şi, totodată, vocea raţiunii. Nou-venitul Nathan Keyes e Kevin Levin, care s-a alăturat lui Ben pentru binele universal, dar încă pare a avea o parte întunecată. Alyssa Diaz (Fostele iubite ale iubitului meu) e Elena, prietena lui Ben, care are nevoie de ajutorul lui.  

Seria de desene animate Ben 10 Alien Force a avut premiera în aprilie 2008 şi e pe locul I în topul celor mai urmărite premiere de serial orginial Cartoon Network în rândul copiilor de 6-11 ani. Succesul acestui serial depăşeşte ecranul televizorului, iar mărturile stau accesările minisite-urilor Cartoon Network pe această temă. În Europa, peste 20 de milioane de jocuri au fost jucate, iar peste 50.000 au fost create de copii până acum cu ajutorul aplicaţiei Creator de joc. În România, aplicaţia poate fi încercată pe http://ben10-creatordejoc.cartoonnetwork.ro.

×
Subiecte în articol: mass-media