x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc: Remanierea iese din discuţie!

Boc: Remanierea iese din discuţie!

02 Oct 2011   •   07:43

Colegiul Director al PDL se reuneste la nifel informal duminica, pentru a discuta despre prioritatile politice si legislative ale partidului, conform Agerpres.

Premierul Emil Boc a mentionat ca nu va fi abordata tema remanierii guvernamentale.

"Nu se discuta duminica tema remanierii, sa fie bine intelesi. Avem reuniunea Colegiului Director la nivel informal, ca sa discutam prioritatile politice si legislative ale PDL', a anuntat Emil Boc.

Boc a adaugat ca partidul va anunta concluziile cu privire la conturarea Miscarii Populare atunci cand va fi finalizat conceptul acestei aliante politice. 'Miscarea Populara se va anunta atunci cand avem conceptul finalizat. Toate discutiile sunt in interiorul partidului, nu in afara lui in momentul de fata', a subliniat Boc.

Prim-vicepresedintele PDL, Teodor Baconschi a afirmat insa ca este nevoie de o dezbatere intensa in partid pe tema Miscarii Populare. "E nevoie de o dezbatere cat mai intensa in partid pe acest subiect', a sustinut Baconschi.

Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat ca nu crede ca se va discuta la reuniunea de duminica despre Miscarea Populara.

×