x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureştiul, foarte aproape de a fi lovit de o furtună puternică

Bucureştiul, foarte aproape de a fi lovit de o furtună puternică

29 Iun 2009   •   00:00

O furtună puternică este pe cale să se producă în Capitală. Meteorologii au prognozat ploi puternice, de scurtă durată şi vânt puternic pentru această seară. Norii de furtună se apropie şi de Capitală, şi, în curand este posibil să fie decretat un scurt cod galben de furtună, în Bucureşti, dacă vântul este prea puternic.



În altă ordine de idei, clădirea care a ars vineri seară în centrul Capitalei devine un pericol pentru cei care trec prin zonă. În continuare se desprind bucăţi din colosul de peste 20 de etaje. Circulaţia pe trotuarul de lângă clădire este oprită. La faţa locului sunt mai multe echipaje de pompieri care îi impiedică pe oameni să treacă pe lângă clădire. Sunt mai multe bucăţi de metal care se află într-un echilibru precar fiind posibil să cadă.

De asemenea, în mai multe zone din ţară au fost semnalate ploi abundente şi intensificări ale vîntului. Oraşele Vaslui şi Bacău au fost afectate luni după-amiază de furtună. Circulaţia a fost întreruptă şi la Babadag, unde apa a ajuns pe şosea la 50 de centimetri şi a căzut grindină.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: meteo