x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Burduja, la un an de când e ministru al Energiei: Fonduri nerambursabile de peste 13,6 mld. euro

Burduja, la un an de când e ministru al Energiei: Fonduri nerambursabile de peste 13,6 mld. euro

de Redacția Jurnalul    |    06 Iul 2024   •   23:20
Burduja, la un an de când e ministru al Energiei: Fonduri nerambursabile de peste 13,6 mld. euro
Sursa foto: Antena 3 CNN

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, spune că de când este ministru al Energiei echipa sa a reușit să atragă fonduri de peste 13,6 miliarde euro.

„Am făcut un bilanț de un an la ministerul energiei. Valoarea finanțărilor nerambursabile pe care echipa noastră a reușit să le atragă depășește 13,6 miliarde de euro. De două ori și ceva mai mult decât toate investițiile străine directe din perioada iunie 2023 (când am preluat portofoliul la Energie) și aprilie 2024 (ultima comunicare a BNR în această privință) — 5,8 miliarde euro”, spune Burduja, sâmbătă, pe Facebook.

Potrivit liberalului, impactul acestor fonduri va însemna „energie mai sigură, mai ieftină și mai verde pentru toți românii și companiile românești”.

„Deci prosperitate, competitivitate, viitor. Asta înseamnă să știi ce faci, să faci echipă cu oameni buni și să îți duci proiectele la bun sfârșit. Continuăm”, mai spune Burduja.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: burduja energie fonduri