x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Buzău: Traficul pe DN 22 şi DN 2C, reluat

Buzău: Traficul pe DN 22 şi DN 2C, reluat

20 Dec 2009   •   00:00

Circulaţia pe DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila şi pe DN 2 C Buzău-Slobozia, închisă, în ultimele zile, de mai multe ori din cauza zăpezii şi viscolului, a fost reluată ieri seara. a anunţat Poliţia Judeţeană Buzău.

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Poliţia Buzău, circulaţia pe DN 22 Râmnicu Sărat Brăila a fost reluată duminică seară, însă doar pentru autovehiculele mai uşoare de trei tone şi jumătate, iar în cazul celorlalte autovehicule restricţia pe această arteră se menţine pentru un interval care nu poate fi estimat la acest moment. Tot ieri seară a fost reluată circulaţia pe DN 2 C Buzău Slobozia, traficul pe acest tronson fiind blocat de la jumătatea săptămânii, în zona Pogoanele.

În acest moment, accesul autovehiculelor pe acest tronson este permis fără restricţii, zona fiind deszăpezită, după zeci de ore de intervenţii ale drumarilor. La ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul Buzău circulaţia este deschisă pe toate drumurile naţionale, însă sunt în continuare blocate cel puţin 15 drumuri judeţene.

×
Subiecte în articol: trafic