x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan: "Am recuperat în instanţă o parte dintre clădirile adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse"

Nicuşor Dan: "Am recuperat în instanţă o parte dintre clădirile adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse"

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2024   •   23:20
Nicuşor Dan: "Am recuperat în instanţă o parte dintre clădirile adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse"
Sursa foto: Facebook

Edilul Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că a recuperat în instanţă o parte dintre clădirile adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse.

"Am recuperat în instanţă o parte dintre clădirile adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse din Calea Victoriei, retrocedate în anul 2005 printr-o dispoziţie de primar, anulată ulterior definitiv de instanţele judecătoreşti. În luna mai a anului 2023 am iniţiat, în calitate de primar general, o acţiune judiciară prin care am solicitat anularea actelor subsecvente de înstrăinare, radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al dobânditorilor subsecvenţi şi înscrierea în cartea funciară a dreptului de proprietate al Municipiului Bucureşti", scrie primarul Capitalei, pe Facebook.

 

El a mai spus că acţiunea judiciară a fost admisă în totalitate de Tribunalul Bucureşti în primă instanţă. Totodată, îşi exprimă speranţa că decizia va rămâne definitivă în urma eventualei exercitări a căilor de atac.

 

 

 

 

 

×