x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Câteva scenarii: ce ne aşteaptă în viitor?

Câteva scenarii: ce ne aşteaptă în viitor?

12 Oct 2009   •   00:00
Câteva scenarii: ce ne aşteaptă în viitor?

Săptămâna Financiară vă oferă, din 12 octombrie, cartea "Următorii 100 de ani", un tablou al schimbărilor majore ce vor avea loc pe mapamond în secolul XXI.



Următorul război mondial, criza internă a Chinei, noul război rece între est şi vest sunt doar câteva dintre uimitoarele previziuni făcute de George Friedman într-o carte fabuloasă. 5292-103873-copertanext100ani.jpgEl ne permite să aruncăm o privire spre viitor, oferindu-ne o serie de previziuni uimitoare despre schimbările majore pe care le va aduce cu sine secolul XXI, la nivel mondial.

Aflăm motivele care stau la baza declanşării viitoarelor conflicte, care naţiuni vor pierde puterea economică şi care o vor câştiga, şi cum ne vor afecta direct noile orientări tehnologice şi culturale. O explorare fascinantă a tiparelor istorice şi geopolitice datând cu sute de ani în urmă, volumul de faţă ne arată că acum, pentru prima oară într-o jumătate de mileniu, ne aflăm în pragul unei noi ere, o eră care ne rezervă schimbări greu de imaginat.

×
Subiecte în articol: mass-media