x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cerere in casatorie plina de surprize

Cerere in casatorie plina de surprize

28 Sep 2004   •   00:00

TELEVIZIUNE

Mihaela si Tanior se cunosc de aproape 11 ani. Au fost impreuna, s-au despartit, s-au impacat, iar acum locuiesc impreuna. Femeia vrea sa se marite cu cel pe care il iubeste din tot sufletul. Si s-a hotarat sa il ceara de barbat.
CRISTIAN PETRU

Casatorie, concubinaj. Care este diferenta? O bucata de hartie dupa care alergam la un moment dat cu totii. Daca diferenta dintre cele doua ar fi facuta doar de acel act, de ce trebuie sa il mai avem? De ce semnarea hartiei este sarbatorita cu mare fast si reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata omului? Nu exista un raspuns clar. Mihaela si Tanior locuiau deja impreuna. Dar pentru Mihaela lipsea ceva. Lipsea acel act care legalizeaza relatia.

RELATIE FURTUNOASA. Mihaela si Tanior s-au cunoscut in urma cu 11 ani, in satul Valea Teilor, la majoratul unui baiat. Ea avea atunci 17 ani, iar el 20. "Eram o fata timida. Sarbatoritul mi-a facut cunostinta cu Tanior, care venise cu prietena lui la petrecere. Atunci cand am vazut ca nu era singur nu l-am prea bagat in seama", povesteste Mihaela. La fel ca si Cenusareasa, Mihaela a plecat la miezul noptii de la petrecere. Tanior a urmarit-o si a condus-o pana la poarta. Prietena lui a observat, iar cei doi s-au certat. Si de a doua zi Mihaela si Tanior au devenit nedespartiti. Au avut o relatie furtunoasa. Ca sa se vada, el trebuia sa strabata 40 de kilometri pana in satul ei. Se intalneau totusi aproape in fiecare seara si se plimbau prin sat sau stateau la poarta. Dupa vreun an, Tanior a inceput sa o suspecteze pe Mihaela ca umbla cu alti baieti. "Pretioasele informatii" le primise de la niste amici. "Ca sa ma faca geloasa, Tanior a venit intr-o zi in sat cu o fata spunand ca e prietena lui. M-am suparat foarte tare si nu am mai vrut sa il vad. Venea zilnic la mine si ma implora sa il iert, dar nu am vrut. Pana la urma a renuntat", spune Mihaela. Toate acestea se intamplau in vara lui ’94.

RAZBUNARE. Fata a vrut sa se razbune pe Tanior pentru ceea ce facuse. Si, la insistentele parintilor, s-a casatorit cu Paraschiv, un barbat cu 20 de ani mai mare decat ea. La nunta, cand toata lumea ar trebui sa fie fericita, tocmai ochii miresei erau tristi. Nu-l iubea deloc pe Paraschiv si se gandea mereu la Tanior. Casatoria a tinut trei ani si jumatate, perioada in care viata Mihaelei a fost un cosmar. Sotul ei venea beat acasa si uneori o mai si lovea. In toata aceasta perioada, Mihaela nu s-a intalnit cu Tanior. Stia insa de la prieteni ca traia cu o femeie mai in varsta decat el si ca a inceput niste afaceri pe cont propriu. In ianuarie 1998, Mihaela si Paraschiv au divortat. Ea s-a angajat vanzatoare la bufetul din Valea Teilor, satul ei. Nu a stat prea mult timp acolo si s-a mutat la Tulcea, gandindu-se ca acolo va castiga mai mult. Si se mai gandea ca poate il va revedea pe Tanior.

REVEDEREA. In Tulcea, Mihaela s-a angajat la o fabrica de confectii si zilnic trecea prin piata pentru a-l vedea pe Tanior. S-a gandit insa ca relatia lor nu mai avea nici o sansa si a vrut sa il uite. L-a cunoscut pe Marian, care era cu sase ani mai mare decat ea. Au fost impreuna cativa ani, perioada in care Mihaelei i-a fost bine. In 2000, tanara a plecat in Grecia la fratele ei, unde a stat aproape trei ani. In toata aceasta perioada nu a mai stiut nimic de Tanior. In primavara anului trecut, dupa ce se intorsese in tara, Mihaela era in autobuz si l-a vazut pe Tanior. Prima ei reactie a fost sa se inroseasca si a simtit cum niste fiori i-au trecut prin stomac. Nu-l uitase si, chiar daca nu mai avea 18 ani, avea aceleasi reactii ca si atunci. Cand a ajuns acasa i-a povestit mamei ce i se intamplase, iar aceasta l-a sunat pe Tanior si l-a invitat la ei. Mihaela era sa aiba un soc. Nu-i venea sa creada ca s-au intalnit din nou. Au stat si au vorbit aproape toata noaptea si au redescoperit ca inca se mai iubesc. S-au mutat impreuna in Tulcea, el lucreaza in piata, iar ea munceste ca tapiter.

DIN DRAGOSTE. "Tanior este cel mai tandru, cel mai bun si cel mai frumos barbat", spune fata despre cel cu care vrea sa se casatoreasca. Chiar daca cei doi si-au facut planuri de nunta nu au stabilit inca data. Mihaela a scris la "Din Dragoste" pentru ca voia sa il ceara ea de barbat si sa ii marturiseasca iubirea ei vesnica. Pentru ca totul sa fie cat mai frumos, femeia s-a imbracat in rochie de mireasa. Uneori viata ne pregateste surprize atunci cand ne asteptam mai putin. Mihaela a avut parte de o surpriza mare. Intreaga poveste si raspunsul lui Tanior, in aceasta seara la ora 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.

FOTO

  • MARTURISIRE. Pe malul Dunarii, Mihaela ii spune lui Mircea Radu povestea ei de dragoste cu Tanior

  • INTENTIE. Imbracata in rochie de mireasa, tanara vrea sa il ceara de barbat pe Tanior
  • ×
    Subiecte în articol: mihaela mass-media tanior