x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armand: Au fost instalate primele echipamente de încălzire pentru Cartierul Aviației

Clotilde Armand: Au fost instalate primele echipamente de încălzire pentru Cartierul Aviației

29 Noi 2021   •   19:30
Clotilde Armand: Au fost instalate primele echipamente de încălzire pentru Cartierul Aviației
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul Sectorului 1 al Capitalei Clotilde Armand a anunțat luni că au fost instalate primele echipamente de încălzire pentru Cartierul Aviației. Ea spune că astfel de echipamente vor fi amplasate și în alte zone, acolo unde este nevoie.

„Astăzi am reușit să instalăm primele echimpamente specializate de încălzire pentru Cartierul Aviației”, a anunțat luni pe Facebook Clotilde Armand.

Primarul susține că „nu puteam să stăm cu mâinile în sân în timp ce locuitorii cartierului Aviației îngheață în casă sau nu beneficiază de apă caldă la termperatura optimă în condițiile avariilor frecvente la rețea cauzate de nerealizarea la momentul oportun, de către fostele administrații ale Bucureștiului, a invesțițiilor în reabilitarea rețelei termice din Capitală”.

Clotilde Armand spune că amplasarea echipamentelor specializate pentru încălzit apa la punctele termoenergetice cu probleme este soluția propusă de ea împreună cu specialiștii din primărie și Compania Municipală Termoenergetica.

„Am început cu cartierul Aviației și vom continua amplasarea acestor echipamente acolo unde este nevoie. Vrem ca din această iarnă toți locuitorii sectorului să nu mai aibă probleme cu alimentarea cu apă caldă și cu încălzirea”, a mai anunțat Clotilde Armand.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand