x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armand: Pieţele din Sectorul 1 intră într-un program de salubrizare şi igienizare

Clotilde Armand: Pieţele din Sectorul 1 intră într-un program de salubrizare şi igienizare

de Alice Petrescu    |    16 Apr 2021   •   11:02
Clotilde Armand: Pieţele din Sectorul 1 intră într-un program de salubrizare şi igienizare

Pieţele din Sectorul 1 vor intră într-un program de salubrizare şi igienizare, pentru ca producătorii şi comercianţii să-şi poată vândă marfa în condiţii civilizate şi de siguranţă sanitară, a anunțat astăzi, primarul Clotilde Armand, pe pagina sa de socializare.

Potrivit edilului, producătorii şi comercianţii care doresc să închirieze o tarabă pentru vânzarea produselor cu caracter sezonier, precum şi cei care doresc să închirieze spaţii comerciale în incinta pieţelor trebuie să se adreseze Primăriei Sectorului 1.

Primarul Clotilde Armand a mai spus că, după finalizarea curăţeniei generale, pieţele din Sectorul 1 vor oferi condiţii sigure de desfacere, iar tarabele vor fi închiriate corect şi transparent, notează sursa citată.

Potrivit acesteia, cererile pentru închirierea spaţiilor comerciale din incinta pieţelor administrate de către Primăria Sectorului 1 se depun la Direcţia Generală de Administraţie Publică - Serviciul Administrativ. Pentru spaţiile comerciale libere se vor organiza licitaţii.

De asemenea, solicitările pentru închirierea tarabelor şi suprafeţelor de teren pentru vânzarea produselor cu caracter sezonier din incinta pieţelor administrate de către Primăria Sectorului 1 se depun la Direcţia Generală de Administraţie Publică - Serviciul Autorizaţii de Funcţionare şi Servicii Publice, a menţionat Clotilde Armand.

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand