x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNA: "România părăsită de speranţă", un spot Antena 3 "fascistoid"

CNA: "România părăsită de speranţă", un spot Antena 3 "fascistoid"

02 Dec 2009   •   00:00
CNA: "România părăsită de speranţă", un spot Antena 3 "fascistoid"


Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să transmită o scrisoare de atenţionare postului Antena 3 pentru spotul "România părăsită de speranţă".

"Este un spot fascistoid", a spus Narcisa Iorga, membru al CNA, făcând referire la faptul că în respectivul clip apar "steaguri roşii". "Este vorba despre denigrarea ţării. Este vorba despre încălcarea Constituţiei şi a Legii audiovizualului", a mai spus Narcisa Iorga, făcând trimitere la mesajele din clip.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a avut o altă părere: "Eu nu cred că este vorba despre denigrarea ţării". "Trebuie să le spunem că spotul trebuie asumat explicit de post", a spus Popescu.

"Acest spot nu este asumat de nimeni. Transmite un mesaj politic", a fost de părere, în schimb, Gelu Trandafir.

Cristina Bachmeier, reprezentanta postului Antena 3 la CNA, a spus că acest spot este "un promo asumat de Antena 3".

Nu este pentru prima dată când CNA infierează modalitatea în care Antena3 realizează spoturile care fac apel la conştiinţa civică, la precedentele alegeri, "Alege-ţi stăpânii cu grijă" având parte de acelaşi tratament.
Pe cale de consecinţă, aşteptăm următorul ciclu electoral, cu speranţa că CNA-ul va găsi căi de a se apropia cât mai mult de înţelegerea lucrurilor pe care le analizează, fiindcă, grija alegerii nu am avut-o! 

×
Subiecte în articol: mass-media