x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNAIR: Emiterea rovinietelor și a peajelor în rețeaua Rompetrol nu este momentan posibilă

CNAIR: Emiterea rovinietelor și a peajelor în rețeaua Rompetrol nu este momentan posibilă

07 Mar 2022   •   16:40
CNAIR: Emiterea rovinietelor și a peajelor în rețeaua Rompetrol nu este momentan posibilă

Compania Națională de Administrare a Infrastucturii Rutiere (CNAIR) a anunțat luni că emiterea rovinietelor și a peajelor în rețeaua Rompetrol nu este momentan posibilă.

Compania Națională de Administrare a Infrastucturii Rutiere anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că, din cauza unor probleme tehnice la sistemul informatic al distribuitorului Rompetrol Downstream, emiterea rovinietelor și a peajelor în rețeaua acestuia nu este posibilă.

Compania spune că va reveni cu o informare atunci când problemele vor fi remediate.

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) a fost notificat luni de către compania Rompetrol cu privire la un atac cibernetic complex care a avut impact asupra unor servicii.

„Pentru protejarea datelor, compania a sistat temporar funcționarea site-urilor și a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât și pentru persoanele fizice. Activitatea rafinăriei Petromidia nu este afectată, iar activitatea benzinăriilor Rompetrol se desfășoară normal, clienții având la dispoziție opțiunea plății în numerar sau prin card bancar”, potrivit comunicatului de presă.

Echipa Directoratului se află în contact permanent cu organizația afectată pentru remedierea problemei, oferind asistența necesară în acest caz.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: roviniete