x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNAIR: Serviciul de emitere a rovinietelor va funcționa cu intermitențe sâmbătă

CNAIR: Serviciul de emitere a rovinietelor va funcționa cu intermitențe sâmbătă

17 Sep 2021   •   11:40
CNAIR: Serviciul de emitere a rovinietelor va funcționa cu intermitențe sâmbătă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că sistemul de emitere a rovinietelor va funcționa cu intemitențe sâmbătă, din cauza unor lucrări la sistemul informatic.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, întreruperile sunt cauzate de unele intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR.

Aceste întreruperi pot avea loc sâmbătă, între orele 8.00 și 18.00.

„CNAIR SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că, din cauza unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR ce urmează a avea loc în data de 18.09.2021 în intervalul orar 08:00-18.00, emiterea rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife și a peajelor prin intermediul punctelor de distribuție, aparținând Rompetrol Downstream, prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile etarife va funcționa cu intermitențe”, a transmis compania.

Conform acesteia, pentru a evita amenzile, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziție de către CNAIR.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: roviniete