x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristi MInculescu a vorbit in premiera la Observator despre operatia suferita

Cristi MInculescu a vorbit in premiera la Observator despre operatia suferita

24 Sep 2009   •   00:00
Cristi MInculescu a vorbit in premiera la Observator despre operatia suferita

Simona Gherghe l-a avut invitat la Observatorul de la ora 16,00, joi, pe solistul trupei Iris, Cristi Minculescu. IN premiera la televiziune, artistul a povestit despre experienta operatiei de transplant. LA prima discutie cu medicii clinicii unde a avut loc interventia chirurgicala, li s-a pus in vedere, lui si sotiei, care a fost donator, ca exista trei variante de deznodamant al operatiei, fiecare avand aceeasi probabilitate sa devina realitate: sa moara amandoi, sa supravietuiasca doar unul si sa traiasca amandoi. Totodata, doctorii i-au mai spus sotiei lui Cristi Minculescu ca, timp de 15 ani, ficatul lui a functionat cu doar 3% din capacitate si ca, daca nu facea acest transplant, pana la finele anului, cantaretul ar fi fost doar amintire.

Operatia a avut mai multe repercusiuni benefice: Cristi Minculescu va relua concertele cu Iris, simtindu-se in mare forma, iar starea de spirit din trupa este de-a dreptul euforica. "Nici nu ne mai certam intre noi, inainte de interventia chirurgicala ne ciondaneam din cine stie ce motive, acum, chiar daca ne enervam, ne aducem aminte prin ce clipe am trecut, ne potolim imediat, pentru ca ajungem la aceeasi concluzie: Sa fim sanatosi, ca sanatatea e mai importanta", a povestit indragitul solist.

Si cum echipa de la Observator stia care sunt preferintele in materie de fotbal ale lui Cristi Minculescu, surpriza pregatita pentru el a fost inregistrarea unor mesaje dedicate lui din partea celor mai importanti jucatori de la Universitatea Craiova. Reactia artistului a fost cea scontata, a fost extrem de impresionat si emotionat, a reamintit craiovenilor ca pe 24 octombrie va sustine un concert acolo si a promis ca nu va lipsi de la meci.


"Pe 8 octombrie, voi avea primul concert din turneu, in Bucuresti, la Sala POlivalenta. Ar urma sa dureze trei ore, dar asa zic de fiecare data si, cand sunt pe scena, primesc atata energie de la public ca nu ma pot opri", a mai spus, la Observator, Cristi Minculescu. 

×
Subiecte în articol: mass-media