x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Curs de jurnalism pentru elevii de liceu

Curs de jurnalism pentru elevii de liceu

06 Noi 2009   •   00:00

Centrul pentru Jurnalism Independent organizează cursul "Publicaţia şcolară online - de la concepere la punere în practică", adresat elevilor de liceu din Bucureşti interesaţi de jurnalism, care activează deja în cadrul unor reviste sau care şi-ar dori să iniţieze publicaţii online.

Organizatorii au pregătit o serie de prelegeri, demonstraţii şi exerciţii practice, care acoperă noţiuni diverse, de la cum se cumpără un nume de domeniu şi până la editarea foto, audio şi video a materialelor editoriale. Taxa de participare este de 180 de lei. Înscrierile se primesc până la 12 noiembrie, ora 17.00, pe adresa liceeni@cji.ro şi trebuie însoţite de un CV şi o scrisoare de intenţie.

Tematica acestui curs este următoarea: Publicaţia online vs. Publicaţia offline: avantaje şi dezavantaje, tipuri de publicaţii online, resursele implicate în crearea unei publicaţii online, editarea materialelor foto, audio şi video, identitatea publicaţiei: nume de domeniu şi design, culegerea şi prelucrarea informaţiilor, redactarea, editarea, elemente de drept de autor şi contactul cu cititorii, menţinerea siteului.

×
Subiecte în articol: mass-media