x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Dan Diaconescu", amendat... Direct cu 20.000 lei

"Dan Diaconescu", amendat... Direct cu 20.000 lei

de Catalina Iancu    |    09 Feb 2010   •   00:00

OTV, încă o sancţiune de la CNA! Membrii Consiliului au amendat, marţi, postul lui DD cu 20.000 de lei, pentru emisiunea "Dan Diaconescu Direct" din 14 şi 15 ianuarie. Motivul? Giovani Becali i-a încălcat dreptul la propria imagine italianului Giosue Castellano, aducându-i acestuia acuzaţii fără să le probeze.



Conform Consiliului Naţional al Audiovizualului, în emisiunea "Dan Diaconescu Direct" de la OTV, Giovani Becali a făcut afirmaţii ofensatoare la adresa lui Giosue Castellano (Joshua, cum este cunoscut patronul de cluburi amintit). Emisiunea a fost difuzată din nou la 15 ianuarie, în intervalul 15:00 ­ 15:56, fără a se preciza că ediţia cu pricina e în reluare.

Astfel, Giosue Castellano a făcut o plângere la CNA, referitor la cele întâmplate: "Formulez prezenta reclamaţie împotriva postului de televiziune OTV pentru faptul că, în seara zilei de 14.01.2010, în intervalul orar 22:00 ­ :30, în cadrul emisiunii "Dan Diaconescu Direct", a difuzat relatări jignitoare ale unor persoane cu privire la viaţa mea privată, afirmaţii total neadevărate şi, inutil să precizez, nesusţinute cu nici un mijloc de dovadă, încălcându-mi astfel dreptul la propria imagine", a precizat Castellano.

×
Subiecte în articol: mass-media