x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doljeşti Neamţ / Vedete şi jurnalişti, în ajutorul oamenilor nevoiaşi

Doljeşti Neamţ / Vedete şi jurnalişti, în ajutorul oamenilor nevoiaşi

de Magda Colgiu    |    18 Noi 2008   •   00:00
Doljeşti Neamţ / Vedete şi jurnalişti, în ajutorul oamenilor nevoiaşi

Peste 100 de case vor fi ridicate în comuna nemţeană Doljeşti de către autorităţi, sponsori şi Organizaţia non-guvernamentală Habitat for Humanity. Primele 20 de case sunt finalizate, iar la alte 60 lucrările sunt în plină desfăşurare.



Sponsorii dar şi Habitat for Humanity speră ca aceste case să fie finalizate până spre sfârşitul lunii decembrie, astfel încât oamenii să se poată muta de Sărbători.

Week-endul trecut, la aceste case a muncit un grup de voluntari printre care s-au aflat jurnalişti de la diverse ziare sau posturi tv şi vedete. Sătenii s-au bucurat să-i vadă printre voluntari pe Gianina Corondan sau pe Zoli de la Sistem, care nu au ezitat să lucreze cot la cot cu constructorii.

Cu mistria, canciocul sau îndreptarul în mână, ziarişti sau artişti au dovedit că orice activitate poate fi  făcută cu plăcere, indiferent dacă praful îţi intră prin toţi porii sau cimentul s-a întărit pe mâna îngheţată. Sporul în muncă a fost accentuat de speranţa că toate casele la care s-a lucrat vor fi cămine fericite pentru familiile mai nevoiaşe.   

După lucru, voluntarii au împărţit haine, lenjerii, pături dar şi produse alimentare oamenilor greu încercaţi. Copiii nu au fost nici ei uitaţi, ei primind jucării, cărţi şi multe dulciuri.
Acţiunile de voluntariat vor continua.

×
Subiecte în articol: romania