x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Drifturi într-o parcare din Sectorul 1 din București: au intervenit mascații

Drifturi într-o parcare din Sectorul 1 din București: au intervenit mascații

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2024   •   23:40
Drifturi într-o parcare din Sectorul 1 din București: au intervenit mascații

Mai multe persoane au făcut drifturi într-o parcare din Sectorul 1 al Capitalei. Au fost aplicate mai multe amenzi și au fost deschise dosare penale, după o intervenție în forță a mascaților.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au sesizat din oficiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu privire la faptul că, într-o parcare din Sectorul 1, mai multe persoane fac derapaje controlate, tulburând ordinea și liniștea publică.

La intervenția polițiștilor, mai multe persoane au avut un comportament agresiv, astfel că s-a solicitat prezența mai multor echipaje, în sprijin, de pe raza secțiilor limitrofe, din cadrul Brigăzii Rutiere, precum și echipe de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale şi un echipaj de intervenție din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale dintre care 3 la OUG 195/2002, în cuantum total de 2800 de lei și 2 la Lg 61/1991R în cuantum total de 1500 de lei și au fost reținute două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

De asemenea, au fost legitimate 40 de persoane și au fost verificate 15 mașini.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: driffturi parcare mascat