x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Duios bizonul trecea. Bizonii s-au intors! Editia a doua, faza pe tara

Duios bizonul trecea. Bizonii s-au intors! Editia a doua, faza pe tara

03 Noi 2009   •   00:00
Duios bizonul trecea. Bizonii s-au intors! Editia a doua, faza pe tara
0-105821-bizon_bizonintrafic130130.jpgHoo cu tata! O campanie impotriva bizonilor din trafic intiata de Top Gear
Revista Top Gear continua campania "Hoo cu tata!" cu editia a doua, faza pe tara. Iar acum incepem vanatoarea, pentru ca un bizon adevarat nu intelege nimic cu vorba buna. Campania "Hoo cu tata!", se adreseaza  bizonilor iesiti de sub control care blocheaza intersectia, intepenesc cu mana pe claxon, arunca gunoiul pe geam sau asculta muzica la maximum.

Luna asta, Top Gear a declarat  sezon deschis pentru vanatoarea de bizoni pe www.topgear.ro/bizon si, deja de vreo saptamana, se primesc  poze cu bizoni in trafic. Cu alte cuvinte, s-a deschis votarea! Daca inca nu ai facut poze cu bizonii din trafic, ia un aparat cu tine si stai la panda in intersectii. Bizonul de weekend este cel putin la fel de pretios si de bovin in comportamentul rutier.

0-105822-bizonuleestiunanimal.jpgVanatoarea presupune ca participantii sa trimita poze cu cele mai "bizonesti" comportamente din trafic. Mecanismul campaniei este simplu: 1. se vaneaza un bizon 2. i se face o poza, 3. poza trebuie incarcata pe www.topgear.ro/bizon si se roaga frumos neamurile sa voteze. Cele mai votate poze sunt premiate  cu 3 kituri de vanator cu lasou, tricou, sticker, rama foto digitala, telefon mobil, GPS  si o excursie in Marea Britanie, sa-l vada pe Clarkson live la un show special Top Gear - MPH.

Top Gear  a ajuns cea mai cunoscuta revista auto din lume cu ajutorul show-ului TV care in Marea Britanie face ca audienta 1 miliard de telespectatori, fiind a doua emisiune din lume cea mai vizionata dupa Oprah. Emisiunea Top Gear atinge un public  din peste 90 de tari si ramane fidela conceptului de a face masinile distractive. In cele 20 tari in care revista Top Gear are editii locale practic concurenta este spulberta, ocupand locul 1 in zona revistelor auto dar isi propune sa ocupe acelasi loc si in zona revistelor pentru barbati. Top Gear are un mod propriu de abordare a masinilor, devenind un brand renumit.

0-105823-hoocutata.jpgBizon din trafic - orice patruped cu permis auto (sau fara) care se afla la volanul unui autovehicul ( cu doua, patru sau 16 roti) si care intruneste una (sau mai multe) din conditiile de mai jos:
● claxoneaza la nesfarsit, de preferat in mijlocul ambuteiajelor;
● trece pe rosu, dupa care scoate degetul mijlociu pe geam, in semn de multumire;
● depaseste coloana la semafor, si apoi blocheaza intersectia;
● arunca chistocul de tigara pe geam;
● asculta manele (sau orice fel de alta muzica) cu volumul la maximum;
● parcheaza pe trecerea de pietoni sau pe pista de biciclisti;
● face trimiteri poetice la rudele decedate ale mamelor celorlalti participanti la trafic.

×
Subiecte în articol: mass-media