x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Grădinescu, comentatorul anului

Emil Grădinescu, comentatorul anului

de Anca Nicoleanu    |    10 Dec 2009   •   00:00
Emil Grădinescu, comentatorul anului
Sursa foto: Bogdan Chesaru/INTACT IMAGES

Emil Grădinescu, de la GSP TV, a fost desemnat, pentru a patra oară, cel mai bun comentator sportiv al anului, la Premiile TV Mania 2009.



Cei mai mulţi dintre invitaţii celei de-a noua ediţii a premiilor TV Mania, de la 8 decembrie, de la sala Izvor a Teatrului Bulandra, se întrebau ce caută Monica Columbeanu la un asemenea eveniment. Doamna catalogată cea mai antipatică participantă la cea mai recentă ediţie a concursului "Dansez pentru tine" a venit însoţită de naşul ei de cununie, Matei Miko, şi s-a aşezat în sală în primul rând, lângă Brenciu şi Elena Gheorghe. Şi-au făcut apariţia, pe rând, Bianca, asistenta lui Dan Capatos, "din ale cărei buze poţi face o piftie", după cum remarca o colegă, Gina Pistol, Maria Dinulescu, echipele de la 'Neatza cu Răzvan şi Dani şi Happy Hour, Mihai Petre şi Cabral, "Mondenii".

Oficiile au fost făcute, ca de obicei, de Marius Florea Vizante, de data asta pe post de Al Capone reîncarnat pe timp de criză. Şi de mâna lui dreaptă, "muşchii lui", Toni, alias Mugurel Coman, clăparul de la Taxi. Ambii jucându-şi perfect rolurile, după un scenariu semnat de Dan Teodorescu de la Taxi.

Cel mai bun reality-show, anunţat de Gina Pistol - uşor nemulţumită de foarfeca prea mare cu care avea de tăiat plicul ce conţinea numele câştigătorului -, a fost desemnat "Cireaşa de pe tort", de la Prima TV. Cum Horia Vârlan era în turneu de promovare a cărţii sale de bucate, lansate de doar câteva zile, trofeul a fost ridicat de "mondenul" Angel Popescu.

TRANSFERUL ANULUI

Cel mai bun transfer al anului, în opinia cititorilor TV Mania, a fost considerat cel al grupului Divertis, mutaţi de la Antena 1 la PRO TV, trofeu înmânat de Roberto, fiul regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov, lui Jojo, care a asigurat asistenţa că "e un transfer minunat şi ne simţim minunat la PRO TV". "Episodul" a fost taxat câteva minute mai târziu de fostul său coleg, Daniel Buzdugan, care, după ce Horia Brenciu a anunţat că premiul pentru cea mai bună emisiune de divertisment îi revine tot grupului Divertis, a urcat pe scenă, lângă Jojo, ca să precizeze: "eu şi Monica Anghel ne simţim foarte bine la Antena 1!". Colegul lui Mihai Morar de la radio Zu s-a mai aflat o dată în faţa microfonului să anunţe cel mai bun talk-show care, "conform sondajelor, a fost cel al lui Mihai Gâdea, iar conform diasporei, al lui Radu Moraru". Aşadar, premiul a fost atribuit "Naşului" de la B1. Monica Columbeanu a intrat în scenă - misterul prezenţei ei a fost dezvăluit - pentru a înmâna trofeul pentru cea mai bună emisiune de tip tabloid lui Cătălin Măruţă, pentru Happy Hour, iar Elena Gheorghe pentru a-l anunţa pe cel mai sexy star tv, Radu Vâlcan, de la Acasă. Care, fâstâcit nevoie mare, a explicat la microfon că, în viziunea lui, "a fi sexy ţine mai mult de atitudine". Tot marţi seară, "Regina" a fost ales cel mai bun serial românesc, iar Ştirile PRO TV de la ora 19, cea mai bună emisiune de ştiri.

Emil Grădinescu, de la GSP TV, a fost desemnat, pentru a patra oară, cel mai bun comentator sportiv, premiul său fiind anunţat de Cristian Ţopescu şi ridicat de PR-ul postului, pentru că Emil se afla în emisie. Şi cine o putea anunţa mai bine pe cea mai sexy vedetă tv decât Mircea Radu, cel supranumit cândva "Dr Love"? În defavoarea Danielei Crudu, Simonei Pătruleasa şi Roxanei Ionescu, publicul a ales-o drept cea mai cea pe frumoasa Mirela Zeţa, de la "Mondenii" care, obligată de noua titulatură, şi-a luat angajamentul "să meargă mai des la sală". La coborârea de pe scenă, Mircea Radu căuta, insistent, un pahar cu apă.

×
Subiecte în articol: mass-media