x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emiterea deciziilor de carantinare sau izolare se vor face din aplicația Coronaforms, din 15 decembrie

Emiterea deciziilor de carantinare sau izolare se vor face din aplicația Coronaforms, din 15 decembrie

11 Dec 2020   •   13:09
Emiterea deciziilor de carantinare sau izolare se vor face din aplicația Coronaforms, din 15 decembrie
Sursa foto: Hepta

Emiterea deciziilor de carantinare sau izolare se va face, începând cu data de 15 decembrie, din aplicația Coronaforms, după întocmirea anchetei epidemiologice, informează Direcția de Sănătate Publică București.

„Din 15.12.2020, pentru emiterea deciziilor de carantinare/izolare nu mai este necesară încărcarea documentelor în platforma DSPMB www.decizii.dspb.ro, aceasta devenind nefuncţională. Începând cu data de 15.12.2020, emiterea deciziilor de caratinare/izolare se va face direct din aplicaţia CORONAFORMS, după întocmirea anchetei epidemiologice de către personalul DSPMB. Deciziile emise în acest fel se vor comunica persoanelor pe adresele de email indicate în cadrul anchetei epidemiologice", afirmă sursa citată.

De asemenea, DSP solicită ca cererile de emitere a deciziilor de carantină și izolare să nu mai fie trimise, după data de 15 decembrie, la adresele de e-mail ale DSPMB, pentru că aceste „nu vor fi luate în considerare”.  

×