x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Extreme Sports Channel sărbătoreşte 10 ani

Extreme Sports Channel sărbătoreşte 10 ani

de Catalina Iancu    |    11 Sep 2009   •   00:00

Primul canal de televiziune dedicat sporturilor extreme şi de acţiune din lume, Extreme Sports Channel, sărbătoreşte 10 ani de transmisie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la 11 septembrie, în Skateparc Herăstrău Bucureşti, la ora 15:00.



Pasionaţii de role vor avea ocazia să-şi demonstreze abiltăţile acrobatice şi nu numai, într-o competiţie extremă, cu premii în valoare de peste 800 de euro. Cele mai tari trickuri vor fi de asemenea premiate, iar în cadrul evenimentului va mai avea loc

o demonstraţie de graffitti executată de cunoscători în arta urbană. Mai multe detalii despre concurs se găsesc pe www.xtrem.ro.

De asemenea, postul amintit a pregătit un set de evenimente şi emisiuni speciale, difuzat în lunile septembrie şi octombrie. Blocul de programe "Zece ani de Extreme" va cuprinde cinci week-end-uri prelungite (de joi până duminică), prezentând unele dintre cele mai populare emisiuni ale canalului, şi în exclusivitate, premiera "Summer X Games" ­ Olimpiadele lumii sporturilor extreme. Programele vor fi difuzate de la orele 20:00 la 23:00 joia şi vinerea, şi în intervalul 15:00 ­ 20:00 sâmbăta şi duminica.

×
Subiecte în articol: mass-media