x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Facebook introduce funcţia Save, pentru articolele din News Feed

VIDEO Facebook introduce funcţia Save, pentru articolele din News Feed

de Alina-Elena Vasiliu    |    22 Iul 2014   •   14:25
VIDEO Facebook introduce funcţia Save, pentru articolele din News Feed
Sursa foto: Facebook introduce funcţia Save, pentru articolele din News Feed

Utilizatorii Facebook vor avea, în curând, o nouă funcţie extrem de utilă, menită să le permită salvarea articolelor din News Feed, pe care vor să le citească mai târziu, scrie go4it.ro.

Funcţia „Save” poate fi folosită pentru a stoca link-uri către articole pe care utilizatorii nu le pot citi la un moment dat. În acest fel, pot fi salvate link-uri către texte, filme, evenimente sau melodii, păstrate într-o arhivă care va fi vizualizată ulterior.

Concret, cei care au cont de Facebook pot apăsa pe săgeata din partea de sus a articolului şi apoi pot da click pe „Save”. Articolele se vor regăsi, apoi, în tab-ul dedicat din bara de scurtături şi sunt organizate pe categorii. Aceste liste sunt private pentru fiecare utilizator, iar dacă nu sunt verificate pentru o perioadă prea lungă de timp, Facebook are grijă să informeze utilizatorul. Pentru articolele care se doresc a fi păstrate mai multă vreme, există opţiunea de arhivare, care păstrează listele pe termen nedefinit.

Noua funcţie este disponibilă atât pe web, cât şi pe iOS şi Android, dar nu pentru toţi utilizatorii. Facilitatea va deveni accesibilă pentru toată lumea, în zilele următoare.




 

×