x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Piersic, primele sale cuvinte de la spital: Sunt pe mâini bune

Florin Piersic, primele sale cuvinte de la spital: Sunt pe mâini bune

de Redacția Jurnalul    |    08 Mai 2024   •   13:25
Florin Piersic, primele sale cuvinte de la spital: Sunt pe mâini bune

Marele actor Florin Piersic a transmis primele sale cuvinte de la spital, după ce a fost internat și operat la genunchi. Într-o declarație exclusivă pentru Antena 3 CNN, maestrul a trimis gânduri bune pentru fanii săi și i-a asigurat că este în îngrijirea unui personal medical de încredere.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Institutului Matei Balș, actorul este sub supraveghere strictă și este evaluat în legătură cu orice posibile infecții. De la momentul internării sale, pe data de 7 mai, ora 22:30, Piersic este supus unei evaluări complexe care implică multiple specialități medicale, inclusiv ortopedie și cardiologie. Cu toate acestea, starea sa este considerată stabilă în acest moment, deși nu se pot face previziuni certe, având în vedere vârsta și comorbiditățile sale.

„Maestrul Florin Piersic dorește să transmită gânduri bune pentru toți admiratorii dumnealui și să îi asigure că "este pe mâini bune".

Începând din momentul internării, din data de 7 mai, ora 22:30, D-nul Florin Piersic se află într-o evaluare complexă legată de procesul infecțios, care presupune o abordare multidisciplinara (ortopedică, cardiologică).

Este stabil la acest moment și se află sub stricta supraveghere medicală.

Nu putem face afirmații privitoare le evoluție, ținând cont de vârstă și de comorbidități.

Vom revenii cu detalii ulterior”, transmit reprezentanții Institutului Matei Balș. 

Surse medicale au confirmat pentru Antena 3 CNN că maestrul Piersic va rămâne sub observație la Institutul Matei Balș timp de câteva zile, până când infecția de la genunchi va fi complet tratată. Ulterior, acesta va primi un tratament personalizat, după ce va trece printr-o evaluare clinică și biologică. În dimineața aceasta, Piersic a fost evaluat de o echipă de medici specialiști, iar starea sa este raportată ca fiind staționară în prezent.

×