x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Piersic, operat de urgență. Mihai Gâdea: În Săptămâna Mare, înălțați o rugăciune și sunt sigur că el va simți toată dragostea noastră

Florin Piersic, operat de urgență. Mihai Gâdea: În Săptămâna Mare, înălțați o rugăciune și sunt sigur că el va simți toată dragostea noastră

de Redacția Jurnalul    |    30 Apr 2024   •   00:15
Florin Piersic, operat de urgență. Mihai Gâdea: În Săptămâna Mare, înălțați o rugăciune și sunt sigur că el va simți toată dragostea noastră

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat de urgență.

Mihai Gâdea a dat detalii, la Antena 3 CNN, despre starea sa de sănătate.

Florin Piersic a fost operat la un genunchi, a anunţat Mihai Gâdea, luni seară, la Antena 3 CNN.

"S-a internat în spital, a avut o operație la genunchi și cred că Florin va reveni curând în aceeași forță, ne va încânta din nou inimile cu o carismă așa cum nu cred că a mai văzut România, de când există cel puțin televiziune", a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a transmis un apel emoționant

"Dacă îl iubiţi pe Florin și vreți să-l avem cât mai repede printre noi, suntem în Săptămâna Mare, înălțați o rugăciune, două, și sunt sigur că el va simți toată susținerea și toată dragostea noastră.

E un copil un pic mai mare, dar este într-atât de tânăr și sunt sigur că asta va fi forța care va face ca încă o dată să învingă orice problemă pe care a avut-o în viață", a mai spus Mihai Gâdea, subliniind optimismul său ferm pentru evoluția marelui actor Florin Piersic.

Marele actor al României a împlinit pe 27 ianuarie 88 de ani.

De ziua lui, legenda filmului românesc a avut o mare dorinţă. "Îmi doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni, să fie aşa cum doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc mie să fiu până în ultima zi a vieţii mele. Dacă nu mă opreşte cineva pe stradă, sunt bolnav.

Eu abia aştept să fiu oprit, să îmi spună lumea ceva, să îmi spună unde e şalul alb, dar batista roşie", a declarat atunci Florin Piersic la Observator.

 

×
Subiecte în articol: florin piersic operat urgenta