x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Piersic a început kinetoterapia

Florin Piersic a început kinetoterapia

de Redacția Jurnalul    |    15 Mai 2024   •   15:00
Florin Piersic a început kinetoterapia
Sursa foto: facebook Florin Piersic

Starea lui Florin Piersic este mai bună și miercuri. A început kinetoterapia și recuperarea medicală.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineața de 15.05.2024, de către echipa medicală arată o evoluție lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală”, transmite Spitalul Foișor.

Luni, Piersic a transmis primul său mesaj de când e în spital: „Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat!

Cu această ocazie, vă dau și o veste: și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar...m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, a transmis Florin Piersic.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: florin piersic stare kinetoterapie