x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Focar de COVID-19 la societatea Emailul Mediaș, din județul Sibiu

Focar de COVID-19 la societatea Emailul Mediaș, din județul Sibiu

21 Iul 2020   •   17:47
Focar de COVID-19 la societatea Emailul Mediaș, din județul Sibiu

Autoritățile au identificat un focar de COVID-19 la societatea Emailul Mediaș, unde patru persoane au fost confirmate cu SARS-CoV-2 și 24 au fost trimise în izolare la domiciliu, anunță Prefectura Sibiu.

Potrivit Andreei Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu, la societatea producătoare de vase emailate din județul Sibiu, respectiv Emailul Mediaș, au fost identificate, marți, patru persoane pozitive în urma testării SARS CoV-2.

„Astăzi (marți – n.r.) a fost identificat un focar de infecție. În ceea ce privește măsurile luate, societatea a fost contractată pentru a dispune măsurile necesare pentru limitarea extinderii infecției. Aceasta a efectuat dezinfecția spațiului de lucru”, a spus Andreea Ștefan.

De asemenea, pentru 24 de persoane, contacți de serviciu ai persoanelor confirmate, li s-a recomandat să stea în autoizolare și să își monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie, iar în cazul în care prezintă simptome să sune la 112 pentru a fi transportați la spital pentru investigații și tratament specific.

Emailul Mediaș este una dintre cele mai vechi firme din țară care se ocupă de producerea vaselor emailate, aceasta funcționând din 1921.

Tot marți, au fost diagnosticați cu noul coronavirus și doi asistenți medicali de la Ambulanța Mediaș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: coronavirus emailul medias