x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gala premiilor pentru suflet

Gala premiilor pentru suflet

09 Oct 2009   •   00:00
Gala premiilor pentru suflet
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul Naţional

"Oameni pentru inimă, minte şi suflet" şi-au dat întâlnire joi seară în sala Crowne Ballroom a Hotelului Crowne Plaza din Capitală, unde a avut loc prima ediţie a Galei Premiilor Felicia.



Zece personalităţi au fost răsplătite pentru performanţe obţinute în diverse domenii, pentru proiecte de responsabilitate socială sau gesturi impresionante. Astfel, doctorului Irinel Popescu, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, i-a revenit premiul de excelenţă în domeniul sănătăţii. Angela Similea a primit trofeul Felicia pentru excelenţă în muzică, în vreme ce actriţa Stela Popescu a fost premiată pentru excelenţă în teatru. Nu a lipsit de pe podiumul laureaţilor nici Jurnalul Naţional. Trofeul la categoria excelenţă în cultură i-a fost înmânat redactorului-şef Dan Constantin, pentru campania "Biblioteca pentru toţi". Mihaela Nicola, CEO "The Group", a primit trofeul de excelenţă în business din partea Gabrielei Vrânceanu-Firea, director general al revistei, Maria Grapini (preşedinte Pasmatex) ­ premiul "Învingătorii crizei", premiul pentru iniţiative sociale a fost împărţit de BCR şi Fundaţia "Mereu Aproape", premiul de excelenţă în literatură şi blogging ­ Lucia Verona (preşedintele secţiei de dramaturgie şi critică dramatică a Asociaţiei Scriitorilor din Bucureşti), premiul pentru susţinerea egalităţii în politică ­ Marian Vanghelie, iar premiul special "Prietenul Cititoarelor Revistei Felicia" i-a revenit doctorului Ioan Stoian, directorul Clinicii Gynecoland. Premiile au fost înmânate de nume precum Felicia Filip, soprana amintindu-şi emoţionată că a apărut pe coperta primului număr al revistei, regizorul Cristian Mihăilescu, de Lucian Mândruţă, Alessandra Stoicescu, omul de afaceri Cristiana Copos, Oana Sârbu, Ruxandra Săraru (director de Comunicare şi Marketing al Radio România) sau redactorul-şef al revistei Felicia, Camelia Muntean.

Un format modern şi atractiv

În cadrul Galei Premiilor Felicia, eveniment al cărui amfitrion a fost interpretul şi compozitorul Ovidiu Komornyik, a avut loc şi lansarea oficială a noului format al revistei, care propune cititorilor un conţinut editorial îmbunătăţit, dar şi o prezentare modernă şi atractivă. "Noua Felicia este dedicată tuturor cititorilor noştri, pe caare îi respectăm şi îi preţuim. Succesul nostru este şi al lor şi reprezintă dovada că oamenii au nevoie de generozitate şi dăruire, de poveşti extraordinare sau a unor gesturi incredibile. Le mulţumim pentru că ne-au lăsat să pătrundem în sufletul lor şi sperăm să rămânem acolo", a declarat cu această ocazie Gabriela Vrânceanu-Firea. Pe lângă rubricile consacrate, noua revistă Felicia aduce informaţii de ultimă oră, sfaturi utile pentru sănătate şi frumuseţe oferite de specialişti reputaţi, recomandări practice şi răspunsuri concrete la cele mai diverse probleme. Nu lipsesc informaţiile despre vedete sau interviurile cu personalităţi publice. "La secţiunea Vedete vă vom oferi noutăţi aparte, lipsite de senzaţionalul cotidian (cu excepţia, desigur, a celui care e de domeniul excelenţei), nu vom privi viaţa persoanelor publice pe gaura cheii, ci deschis, în faţă, pentru că vrem să prezentăm oameni care au ceva de spus, oameni a căror viaţă poate fi un exemplu. Şi aceasta pentru că, aşa cum promiteam cu trei ani în urmă, valorile noastre sunt cele pe care, după cum am constatat de-a lungul timpului, cititorul nostru le apreciază", a mărturisit Camelia Muntean, redactorul-şef al publicaţiei. (O.M.B.)

×
Subiecte în articol: mass-media