x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gala "Superlativele GSP”, in direct, la GSP TV!

Gala "Superlativele GSP”, in direct, la GSP TV!

17 Dec 2009   •   00:00

Vineri de la ora 20.30, GSP TV are onoarea sa prezinte in direct Gala "Superlativele GSP", in cadrul careia vor fi desemnati in urma voturilor cititorilor Gazetei sporturilor:  cel mai bun sportiv al anului, cel mai bun fotbalist strain din Liga I, antrenorul anului si cel mai bun fotbalist roman din 2009.

Prestigioasa gala va fi prezentata de vedetele GSP TV Radu Naum si Anda Banu, iar lista invitatilor cuprinde mari nume din sportul romanesc precum Nicolae Manea, Mihai Stoichita, Anghel Iordanescu, Ion Craciunescu, Gica Popescu. Vineri seara, cititorii Gazetei sporturilor vor putea afla numai la GSP TV, in direct, o data cu laureatii, care dintre nominalizati a fost favoritul publicului, cine a primit cele mai multe voturi pe site-ul Gazetei pe parcursul celor 16 zile cat a durat ancheta.     

Cu o traditie de 43 de ani, Superlativele Gazetei sunt cele mai prestigioase premii din domeniu. In acest an si-au exprimat optiunile peste 10.000 de cititori ai prestigiosului cotidian, peste 50 de sefi de federatii, presedinti de cluburi si capitani de echipe si peste 60 de jurnalisti sportivi. Ca in fiecare an, va fi acordat si un Premiu Special unei personalitati desemnate de colectivul redactional al Gazetei sporturilor, iar editorialistii Gazetei vor inmana chiar ei premiile laureatilor.

Fastuosul spectacol se va bucura de participarea... muzicala a indragitei trupe Vita de Vie, va prezenta intr-un superb montaj cele mai spectaculoase fotografii realizate de fotoreporterii Gazetei Sporturilor, iar la final, stiristele GSP TV Anca Rusu si Octavia Geamanu vor discuta cu celebrii invitati din public despre planurile si dorintele lor pentru 2010.

×
Subiecte în articol: mass-media