x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Giumpix 2 Reloaded: Marcel Hoara tine lectii despre energie

Giumpix 2 Reloaded: Marcel Hoara tine lectii despre energie

de Dan Constantin    |    23 Aug 2014   •   20:13
Giumpix 2 Reloaded: Marcel Hoara tine lectii despre energie

Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti! A reaparut in spatiul public numitul Hoara Marcel, marele ideolog al guvernului Boc - Udrea pe probleme de economie.

Alergat de manifestanti in Piata Victoriei, facut uitat de Giumpix 1 de la ANI pentru neclaritatile din declaratia de avere, seful inchizator de mine a reaparut tuns, ras si frezat la o dezbatere. Cu acelasi tupeu care scotea din minti dezbaterile televizate la care era trimis de PDL el a ales revenirea pentru a explica de ce s-a scumpit energia sub guvernul Ponta.

Hoara, smecherul care si-a tras din banul public un canal pana la vila de la Snagov, ca sa aiba iesire la lac, a crezut ca lumea a uitat toate nenorocirile revarsate asupra economiei si mai ales asupra cetatenilor guvernarea basista. 

Dezbaterea organizata de Romania Energy Center, Institutul de Studii Populare, Fundatia Seidel a avut scopul scoaterii la rampa a unor basisti expirati, cu contributii nocive, care au fost ejectati din posturile in care au fost impusi pe criterii politice pentru incompetenta.

Politrucii cu glazura de tehnicieni de talia lui Giumpix 2, ministrul fotbalist de categoria judet din Zalau si fostul sef de la AVAS, copilul cu studii neterminate cu diplome, care se baricadase in birou la aflarea demisiei au asigurat nivelul unei dezbateri esuate. Politrucii maninca banii sponsorilor cu promisiunea unor revanse.

×
Subiecte în articol: marcel hoară