x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grav accident rutier la Urziceni

Grav accident rutier la Urziceni

29 Noi 2009   •   00:00

Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite, dintre care două grav, într-un accident petrecut, duminică, la Urziceni, pe DN2, în urma unui carambol în care au fost implicate trei autoturisme, după ce una din maşini a intrat pe contrasens.



Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, un autoturism Opel înmatriculat în judeţul Vrancea, în care se aflau două persoane, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un autoturism Skoda cu număr de Vrancea, în care erau două persoane. În urma impactului, autoturismele au lovit o a treia maşină, o Dacia Logan, în care se aflau patru persoane din Bucureşti.

Cele două persoane care se aflau în autoturismul Opel au fost preluate de o ambulanţă, însă au murit la spital, arată Mediafax.

Celelalte şase persoane implicate în accident au suferit vătămări corporale, două dintre ele fiind rănite mai grav şi fiind transportate la Spitalul Floreasca din Capitală pentru investigaţii medicale suplimentare. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul es-a produs din cauză că şoferul autoturismului Opel a adormit la volan, la faţă locului nefiind găsite urme de frânare. Circulaţia rutieră nu a fost blocată din cauza accidentului.

×
Subiecte în articol: trafic