x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Huiduieli și fluierături la concertul Coldplay din București: Manelistul Babasha a fost adus pe scenă, în protestele publicului

Huiduieli și fluierături la concertul Coldplay din București: Manelistul Babasha a fost adus pe scenă, în protestele publicului

de Redacție Jurnalul    |    12 Iun 2024   •   23:03
Huiduieli și fluierături la concertul Coldplay din București: Manelistul Babasha a fost adus pe scenă, în protestele publicului
Sursa foto: Hepta

S-au auzit huiduieli pe Arena Națională, la primul concert al trupei britanice din România

Un moment neașteptat a avut loc, miercuri seara, la primul concert Coldplay din București. Fanii au rămas surprinși când pe scenă a apărut un tânăr care a început să interpreteze o melodie, în ritm de manele, acompaniat la clape chiar de solistul trupei britanice, Chris Martin.

După primele clipe de nedumerire, mulțimea a început să fluiere și să huiduie mai ceva ca la un meci de fotbal. Muzica s-a oprit, luminile s-au stins, iar concertul a fost reluat abia după câteva minute, transmite Antena 3 CNN

Manelistul de pe scenă este cunoscut sub numele de Babasha și a interpretat melodia sa, "Păi naa". Versurile care au răsunat pe Arena Națională sunau cam așa: „Ooo, ooo, îmi plac prea mult ochii tăi/ Ooo, ooo, ce să mă mai fac cu ei/ Ooo, ooo, cred că bag la amanet/ Să merg să îți iau bilet, Te duc undeva secret...”

Se pare că fanii Coldplay au fost luați total pe nepregătite de momentul artistic ales de trupă. Aceștia au început imediat să posteze filmulețe pe rețelele sociale și și-au exprimat indignarea.

Fanii aflați la concert susțin că, după huiduielile din public, solistul Coldplay, Chris Martin, nu a mai interacționat cu mulțimea.

Coldplay, la primul concert în România: „Tot ce am facut până astăzi a fost o repetiție pentru București. Mulțumim că ne-ați așteptat 25 de ani!”

Solistul Chris Martin s-a aplecat și a sărutat pământul românesc, la intrarea pe scenă.

Trupa britanică rock a transmis un mesaj emoționant spectatorilor români, în debutul concertului:

„Suntem atât de fericiți și onorați să fim aici. Suntem recunoscători că ați așteptat 25 de ani pentru ca trupa noastră să vină în România. Tot ce am făcut vreodată, până astăzi, a fost o repetiție pentru București. Îmi cer scuze că nu vorbesc foarte mult română, dar sper să mă înțelegeți prin emoții”, a spus Chris Martin.

Solistul a transmis, totuși, un scurt mesaj și în limba română: „Ne bucurăm să fim aici cu voi”, a spus acesta.

×
Subiecte în articol: huiduieli coldplay Babasha bucuresti