x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iaşi: Anchetă demarată după ce interlopii au decuplat vila unui senator de la reţeaua de gaz metan

Iaşi: Anchetă demarată după ce interlopii au decuplat vila unui senator de la reţeaua de gaz metan

de Agerpres    |    10 Ian 2015   •   16:12

Senatorul Ionel Agrigoroaie a sesizat autorităţile, prin serviciul 112, după ce mai multe persoane au distrus conducta cu gaz metan care îi alimentează locuinţa.

Agrigoroaie a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că aproximativ doi metri din conducta de alimentare cu gaz metan a locuinţei au fost distruşi de Vandam Constantin, cel cu care împarte imobilul, şi prietenii acestuia, pentru a-l determina să părăsească casa.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a precizat, pentru AGERPRES, că vineri seara a fost primit un apel la serviciul de urgenţă 112 prin care era sesizată distrugerea unei ţevi de gaz metan care alimenta o locuinţă din zona Sărărie.

"O echipă s-a deplasat la faţa locului. În urma cercetărilor s-a întocmit un dosar penal pentru distrugere. Imobilul în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaie a fost inclus în itinerariul de patrulare al poliţiştilor de la siguranţă publică, pentru prevenirea unor incidente între acesta şi Vandam Constantin, care locuieşte în aceeaşi curte cu parlamentarul. Având în vedere calitatea persoanei care a depus sesizarea iniţială (senator în Parlamentul României - n.r), dosarul penal întocmit a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, spre competentă soluţionare", a explicat Vâjiac.

Din septembrie şi până acum parlamentarul ieşean a înaintat 12 plângeri penale, după ce, potrivit lui Agrigoroaie, Vandam Constantin şi rudele acestuia au săpat o groapă în curte, au tăiat branşamentul la energie electrică, au blocat intrarea de acces şi au sistat alimentarea cu apă a locuinţei.

Senatorul Ionel Agrigoroaie a ajuns să împartă locuinţa cu Vandam Constantin, membru al unui clan de interlopi, după ce în urma neachitării unor rate banca la care avea credit i-a scos la licitaţie un corp din vila amplasată în zona Sărărie, una din zonele rezidenţiale ale Iaşiului.

×