x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator In flagrant - Clanul Clamparu, decimat in Spania

In flagrant - Clanul Clamparu, decimat in Spania

de Magda Colgiu    |    25 Ian 2007   •   00:00
In flagrant - Clanul Clamparu, decimat in Spania

Noua membri ai clanului Clamparu au fost prinsi la sfarsitul saptamanii trecute in localitatea spaniola Santa Cruz, in timp ce incercau sa rapeasca un cetatean italian care locuieste in Tenerife, pentru a cere o recompensa de un milion de euro. Pentru ca in momentul retinerii, unul dintre membrii clanului a atacat un politist, el a fost impuscat.

Sase dintre cei noua romani, toti cunoscuti cu antecedente penale au ajuns in Spania la sfarsitul saptamanii trecute. In baza unor informatii furnizate de IGPR, romanii au fost supravegheati inca de la intrarea pe teritoriul spaniol, ceea ce a permis prinderea lor in flagrant.

ACUZE. Membrii gruparii au fost prezentati, marti, Judecatoriei de Instructie din Tenerife, fiind invinuiti de constituire de grup infractional organizat si sechestrare de persoane. Clanul Clamparu reprezinta cea mai puternica retea de trafic de carne vie si proxenetism care a actionat atat pe teritoriul Romaniei cat si pe cel al altor state si care a reusit sa stranga din aceste activitati mai multe milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: observator