x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: Se circulă îngreunat, în coloană, pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti - Braşov

Infotrafic: Se circulă îngreunat, în coloană, pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti - Braşov

de Agerpres    |    02 Ian 2015   •   14:46

Din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă îngreunat, în coloană, pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti - Braşov, în zona localităţilor Cornu şi Comarnic şi între Sinaia şi Buşteni, a informat vineri, într-un comunicat difuzat pentru ora 13,45, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sursa menţionată le recomandă şoferilor care doresc să se deplaseze între Ploieşti şi Braşov ca, pentru a evita aglomeraţia, să utilizeze ruta DN1A Vălenii de Munte - Săcele.

Centrul Infotrafic mai precizează că, la această oră, nu mai sunt anunţate drumuri naţionale închise din cauza vremii nefavorabile.

Totuşi, în judeţul Vaslui, se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN11A Podu Turcului - Bârlad şi pe DN24A Huşi - Murgeni.

Totodată, poliţiştii amintesc că, potrivit prevederilor H.G. nr. 1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionată vineri, în intervalul orar 6,00-22,00, astfel: pe autostrada A2 Bucureşti - Murfatlar, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone; pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Veştem şi pe DN39 Agigea - Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

×