x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioan Andone: Mutu îşi doreşte să devină antrenor

Ioan Andone: Mutu îşi doreşte să devină antrenor

25 Noi 2009   •   00:00



Antrenorul care a adus titlul de campioană în Ştefan cel Mare în 2004 povesteşte joi, la GSP TV de la ora 16:15, în emisiunea "Interviul săptămânii", despre experienţele din Arabia Saudită, despre arbitrajul românesc, face pronosticuri privind câştigătoarea Ligii I din acest an şi dezvăluie care sunt planurile lui de viitor.

"În momentul de faţă am două oferte, una din Arabia Saudită şi cealaltă din Ucraina", spune Andone în discuţia cu reporterul GSP TV, Alexandru Sabău, însă Dinamo rămâne echipa lui de suflet: "La Dinamo am lăsat o parte foarte importantă din viaţa mea: şapte ani ca jucător şi trei ani ca antrenor". De aceea, fostul antrenor dinamovist, crede în continuare în echipa din Ştefan cel Mare: "Actualul lot al lui Dinamo are valoare mare, poate să ia campionatul", însă, pe de altă parte, "Dinamo nu pare un club foarte serios când schimbă doi-trei antrenori într-un an". În legătură cu acuzaţiile din fotbalul românesc la adresa arbitrajului, Ioan Andone spune că "noi avem arbitri de Champions League comparativ cu ţările arabe!" şi spune că presiunile puse asupra noii generaţii de arbitri nu duc la nimic bun şi că arbitrii fac greşeli peste tot în lume, dar important e să nu fie intenţionate.

Fostul antrenor dinamovist mai spune că nu crede că se poate face performanţă fără Mutu şi dezvăluie că acesta i-a mărturisit că îşi doreşte să devină selecţioner: "Mutu e un tip extrem de inteligent, poate ajunge un antrenor bun". Urmărind GSP TV puteţi afla care a fost motivul pentru care Andone a renunţat să mai antreneze în Dubai, care sunt diferenţele de condiţii de antrenament între echipele turceşti şi cele româneşti, cât vrea să mai fie antrenor şi ce crede despre ultimele acuzaţii de mită din fotbal. Interviul va fi redifuzat vineri, de la 23:15.
 

×
Subiecte în articol: mass-media