x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jamie Oliver, cel mai tare în 2009

Jamie Oliver, cel mai tare în 2009

11 Ian 2010   •   00:00
Jamie Oliver, cel mai tare în 2009

Maestrul bucătar Jamie Oliver se află, în calitate de scriitor, în topul cărţilor de profil vândute în România, în anul care a trecut.



Conform statisticilor reţelei Diverta, cel mai vândut volum din secţiunea "Gastronomie" este "La masă cu Jamie", urmat de "Acasă la Jamie" şi "Să gătim cu Jamie" - toate apărute la Curtea Veche Publishing. Omul care a schimbat percepţia publicului din Marea Britanie asupra modului de a mânca şi care l-a detronat în 2005 pe Tony Blair într-un top al popularităţii este, la ora actuală, unul dintre cei mai bine vânduţi scriitori din Regatul Unit.

Popularitatea de care se bucură vedeta-bucătar a determinat Jurnalul Naţional ca, la jumătatea lunii octombrie, în colaborare cu Editura Curtea Veche, să lanseze colecţia kiosk Jamie Oliver. "Bucătarul se dezbracă de secrete", colecţia de vineri a Jurnalului, se bucură de o imensă popularitate în rândul cititorilor şi va continua până la mijlocul lunii martie. Celor care au pierdut anumite numere de colecţie le recomandăm călduros site-ul shop/jurnalul.ro. (S.S.E.)

×
Subiecte în articol: mass-media