x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jay Leno rămâne, O’Brien pleacă

Jay Leno rămâne, O’Brien pleacă

18 Ian 2010   •   00:00



Conan O'Brien nu va mai prezenta "Tonight Show", ajungând la o înţelegere în acest sens cu NBC. Prezentatorul urmează să primească despăgubiri de 40 de milioane de dolari şi va înregistra ultima ediţie a emisiunii "Tonight Show" în cursul zilei de vineri, Jay Leno urmând să se întoarcă la pupitrul emisiunii de la 1 martie, după Olimpiada de Iarnă.

Avocaţii lui Conan O'Brien şi cei ai NBC au ajuns la o înţelegere financiară asupra sumei pe care o va primi O'Brien, acordul incluzând şi compensaţii financiare pentru producătorul executiv al lui O'Brien, Jeff Ross, şi pentru restul echipei emisiunii.

Acordul este rezultatul unei săptămâni de negocieri încordate şi reacţii publice din ambele părţi. Astfel, Conan O'Brien a făcut publică o scrisoare deschisă prin care sfida planurile NBC de a muta emisiunea sa la ora 00:05 pentru a lăsa liber slotul orar pentru show-ul lui Leno. Pe de altă parte, un responsabil al NBC l-a criticat pe O'Brien. Eliminarea lui O'Brien şi readucerea lui Jay Leno la conducerea "Tonight Show" oferă NBC oportunitatea de a-şi reface grila de programe. NBC a anunţat, în prima săptămână a anului, că renunţă la experimentul său din prime time reprezentat de show-ul lui Jay Leno, revenind la formula iniţială şi comandând şase drame şi două comedii.

×
Subiecte în articol: mass-media