x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Europa FM incepe Licitatia!

La Europa FM incepe Licitatia!

09 Mai 2008   •   00:00

Noi, romanii, ne stim intre noi ca fiind smecheri. Descurcareti. Plini de umor. Exotici. Creativi. Inventivi. Individualisti. Egoisti. Invidiosi. Rai.
Asa vorbim noi, despre noi insine.




Noi, romanii, ne stim intre noi ca fiind smecheri. Descurcareti. Plini de umor. Exotici. Creativi. Inventivi. Individualisti. Egoisti. Invidiosi. Rai.
Asa vorbim noi, despre noi insine.

Si, in plus, mai spunem, cateodata, ca suntem uniti la necaz si cand joaca Romania la fotbal. In rest, ne cam vedem fiecare de treaba lui, pastrand insa un ochi vigilent in gradina vecinului.
 
Europa FM le propune romanilor un exercitiu. Nou. Un exercitiu de solidaritate, de darnicie, de deschidere, un exercitiu de a fi impreuna. Nu pentru fotbal. Si nici la necaz. Ci impreuna de dragul de a fi impreuna. De dragul de a ne cunoaste. De dragul de a ne bucura unii de altii.
 
Din 12 mai, Europa FM lanseaza Licitatia. Un nou show radio, 100% live si autentic, un joc de solidaritate si deschidere a romanilor catre romani.

Despre ce e vorba? Explica, mai pe indelete, Monica Anghel si Bogdan Miu,gazdele Licitatiei:
"In fiecare dimineata, in Desteptarea de la Europa FM, ascultatorii nostri vor licita intre ei obiecte dragi. Obiecte de suflet. Obiecte care au mare valoare sentimentala in primul rand, si abia apoi valoare materiala. Incepem noi, cu castile lui Bogdan Miu - prima lui pereche de casti  de DJ la Europa FM. Le scoatem la licitatie, iar ascultatorii care vor sa ia aceste casti trebuie sa dea la schimb un alt obiect drag. Apoi, acel obiect va fi inlocuit de un altul, al altui ascultator, si tot asa. Eu si Bogdan vom conduce licitatia, stand la sfat cu ascultatorii nostri", explica Monica Anghel.

"Ideea asta s-a pus in practica prima oara in Canada. Unde un om a scos la licitatie o agrafa de hartie. Lumea a intrat in joc si s-a ajuns, in final, la... o casa! Adevarata! Asta da spirit de solidaritate!", adauga Bogdan Miu.

Licitatia functioneaza simplu: ascultatorii isi inscriu obiectele de suflet pe www.europafm.ro si ofera un obiect la schimb pentru cel aflat in joc. Bogdan si Monica sunt cei care conduc licitatia, in fiecare dimineata. Vom ajunge si noi de la o pereche de casti la un avion?

Ramane de vazut. Din 12 mai, in fiecare dimineata, e Licitatia la Desteptarea si pe www.europafm.ro

×
Subiecte în articol: observator licitatia