x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medic fals descoperit de polițiști la Oradea

Medic fals descoperit de polițiști la Oradea

21 Feb 2019   •   10:58
Medic fals descoperit de polițiști la Oradea

O femeie de 39 de ani din Oradea care ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale cu acid hialuronic este cercetată de poliţişti pentru că a profesat fără a avea calitatea de medic, în urma unor percheziţii fiind ridicate mai multe dovezi, a transmis joi Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, poliţiştii bihoreni au efectuat miercuri seara două percheziţii pentru documentarea activităţii infracţionale a orădencei, bănuită de exercitarea fără drept a profesiei.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 - 2019, femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, fără a avea calitatea de medic. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul acesteia şi la un salon cosmetic din municipiul Oradea, poliţiştii au descoperit şi au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziţie a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimţământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite şi altele", precizează sursa citată.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celei în cauză. AGERPRES

×
Subiecte în articol: oradea medic fals