x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaj suprinzător de la BCR pentru toți clienții, în aplicația George

Mesaj suprinzător de la BCR pentru toți clienții, în aplicația George

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2022   •   20:16
Mesaj suprinzător de la BCR pentru toți clienții, în aplicația George
Sursa foto: antena3

Utilizatorii aplicației mobile George a Băncii Conerciale Române (BCR) au primit astăzi un mesaj din partea președintelui BCR, Sergiu Manea, în care spune că va face tot ce este posibil pentru dezvoltarea în continuare a României și că oficialii BCR și ai băncii-mamă Erste au avut mai multe discuții cu decidenții austrieci în sustinerea cauzei Romaniei, după ce Austria ne-a refuzat intrarea în Schengen.

Iată integral mesajul președintelui BCR:

Draga client,

Este multa emotie in Romania, in acest final de an. O resimtim fiecare dintre noi, clienti si angajati BCR, si e important sa vorbim despre asta.

Aderarea la Schengen este in afara puterii noastre de decizie, insa implicarea si sustinerea noastra au fost depline. Din 18 noiembrie, cand Austria a anuntat ca isi va folosi dreptul de veto, colegii din BCR si Grupul Erste, la cel mai inalt nivel, au initiat o serie de intalniri cu decidentii relevanti in sustinerea cauzei Romaniei. Am explicat, am insistat si vom continua sa pozitionam clar avantajele economice si sociale ale aderarii Romaniei la Schengen. Este datoria noastra sa sustinem Romania!

 

×
Subiecte în articol: mesaj bcr clienti george