x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul lui Andrew Tate către una dintre victimele sale: Îmi place sa te violez

Mesajul lui Andrew Tate către una dintre victimele sale: Îmi place sa te violez

13 Ian 2023   •   18:25
Mesajul lui Andrew Tate către una dintre victimele sale: Îmi place sa te violez
Sursa foto: antena3CNN

Mai multe mesaje au fost publicate de Vice World News , care îl arată pe influencerul Andrew Tate recunoscând o agresiune sexuală și spunându-i unei victime de-ale sale că îi plăcea să o violeze.

„Îmi place să te violez", spunea Andrew Tate într-unul dintre mesajele obținute de Vice. „Monștrii sunt monștri. Când sunt sub controlul meu, fac tot ce-mi place."

În anul 2015, Andrew Tate a fost arestat în Londra, după ce a fost acuzat de viol şi abuz fizic de victimele sale. În prezent, una dintre acestea le-a oferit poliţiştilor zeci de mesaje trimise de milionarul britanic, printre care şi o înregistrare în care Tate ar fi recunoscut că a violat-o, spunând: "Sunt o persoană rea? Cu cât îţi plăcea ţie mai puţin, cu atât îmi plăcea mie mai mult", scrie vice

Victima, care a transmis informaţiile sub pseudonimul "Amelia", pentru a-şi proteja identitatea, este a treia femeie care a depus o plângere publică împotriva lui Andrew Tate, influencer şi kickboxer profesionist care a fost arestat în România luna trecută, în urma acuzaţiilor de viol şi trafic de persoane. 

Amelia a precizat că ea şi Andrew Tate se cunoşteau din 2009, dar relaţia lor s-a transformat într-una romantică în 2013, când, într-o seară, cei doi s-au întâlnit întâmplător în oraş. Bărtbatul ar fi violat-o pe femeie în noiembrie, după două sau trei săptămâni de relaţie, când ea ar fi mers pentru prima dată la apartamentul lui. Acolo, Tate ar fi încercat să o dezbrace, spunându-i că "se gândeşte dacă ar trebui să o violeze sau nu".

"Într-o clipă, se schimbase complet", a spus Amelia. "Nu mai era același Andrew pe care îl cunoșteam, care era amuzant, care mă facea să râd…". Tate ar fi apucat-o de gât pe femeie și ar fi sugrumat-o, forţând-o să-şi dea jos pantalonii şi strigând la ea. Ulterior, el ar fi violat-o, strigând lucruri precum "Spune, c***o! Spune-mi numele, altfel te omor!". După ce a agresat-o, bărbatul ar fi luat-o în braţe şi s-ar fi culcat lângă ea, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Amintindu-şi clipele de groază pe care le-a trăit, Amelia a spus că a stat trează ore în şir, încercând să proceseze ce i s-a întâmplat, mai scrie  vice

Abia în 2014, la șase luni după viol, Amelia a decis să depună plângere la Poliția din Bedfordshire. Atunci s-a simțit suficient de stăpână pe sine cât să facă asta. Dar experiența a demoralizat-o total.

 

×
Subiecte în articol: Andrew Tate mesaje