x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Morar are varicela

Mihai Morar are varicela

17 Noi 2009   •   00:00

Vedeta trustului de presa INTACT, Mihai Morar, a intrat in concediu in urma cu doua zile, fortat de imprejurari: s-a imbolnavit de varicela si va trebui sa stea acasa cateva zile bune.

"Zece zile minim a spus medicul, in cazul in care am norocul sa fac o forma usoara", spune vedeta.  Morar a luat varicela de la una dintre fetitele sale gemene, Cezara, care deja s-a vindecat, este sanatoasa si voioasa. IN urma cu trei zile, insa, cealalta fetita, Mara, s-a imbolnavit si, in final, s-a molipsit si tatal.

"Nu-I deloc placut, ce sa spun, se stie ca bolile copilariei facute la maturitate sunt destul de pacatoase, deocamdata am febra, urmeaza eruptia", spune cu resemnare Mihai, care accepta cu greu ideea ca in jur de doua saptamani va trebui sa stea izolat in casa, dupa programul atat de plin pe care il are zilnic.  

"Imi pare rau ca incurc atata lume si imi cer scuze radioascultatorilor ZU si telespectatorilor ANTENA 2 si ANTENA 1 pentru ca voi lipsi de la intalnirea cu ei. Sunt sigur ca in aceasta perioada de izolare voi acumula atata energie, incat, atunci cand voi reveni, voi fi ca-n reclamele pentru baterii, de cel putin de doua ori mai bun si mai rezistent", mai spune Mihai Morar.

×
Subiecte în articol: mass-media