x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Morar şi-a serbat ziua în platoul emisiunii "Răi, da’ buni"

Mihai Morar şi-a serbat ziua în platoul emisiunii "Răi, da’ buni"

de Cristiana Stamatescu    |    15 Oct 2009   •   00:00
Mihai Morar şi-a serbat ziua în platoul emisiunii "Răi, da’ buni"
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul Naţional

Sub genericul "Morare, ţi se pregăteşte ceva", Mihai Morar a fost sărbătorit miercuri seară chiar în platoul emisiunii sale. Gazda show-ului "Răi, da' buni" a fost pentru o seară Mihaela Tatu, care a transformat emisiunea în "Răi, da' bună".

Nici una dintre surprizele pregătite de echipa emisiunii "Răi, da' buni", în frunte cu producătoarea Roberta Dumitriu, nu i-a fost dezvăluită prezentatorului show-ului, Mihai Morar. Astfel că, în loc de gazdă, cu ocazia zilei sale de naştere, la 14 octombrie, vedeta Antenei 2 a fost invitată, iar show-ul a fost "dirijat" cu mână fermă de Mihaela Tatu, care s-a aflat într-o formă de zile mari. Astfel că Mihaela a declarat că, pentru această zi specială, emisiunea se va numi "Răi, da... bună", iar sărbătoritul a luat loc, aşteptând să vadă ce se va întâmpla. Surprizele au curs lanţ: Mihai Gâdea şi Mircea Badea au venit în platou pentru a-i ura "La mulţi ani!", prezenţe care au avut darul să-l emoţioneze pe Mihai Morar, având în vedere că directorul televiziunii Antena 2 urma să intre curând în direct în emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3. Mihai Bendeac i-a transmis printr-o înregistrare cele mai trăsnite urări, imitând o serie de persoane publice, începând cu Mihai Gâdea, Florin Piersic şi terminând cu Traian Băsescu. Marina Dina a apărut în platou pe post de cadou din partea lui Buzdugan, într-o rochie mulată, şi i-a cântat colegului de emisiune "Morăriţa" într-o variantă... originală: "De un an seară de seară/ Sunt asistenta ta la... moară/ Sunt timidă şi micuţă,/ Dar să ştii că sunt foc de draguţă/ Cu blach îmi dau obrăjorii/ Ca să pară ca bujorii/ Vreme trece, vreme vine/ Eu aş vrea să mai rămân cu tine// Roata morii se-nvârteşte,/ Ţac, ţac, ţac/ Mihai nu se-mpotriveşte/ Ţac, ţac, ţac/ Eu vin să-ţi aduc cadoul/ Ţac, ţac, ţac/ Ştiu că-ţi place radioul/ Ţac, ţac, ţac.// Poate n-ai văzut, Morare,/ Că sunt o pată de culoare/ Şi-am venit să-ţi cânt cu foc/ Şi să ştii că pot să-ţi port noroc/ Azi de ziua ta aş vrea/ Să-ţi iau o... puşcă şi-o curea/ Că-ţi place şi te amuză/ Şi aş vrea mulţi ani să-ţi fiu muză// Sunt cuminte şi docilă/ Ţac, ţac, ţac/ M-ai angajat fără pilă/ Ţac, ţac, ţac/ O prostie, la adică/ Ţac, ţac, ţac/ Să o ierţi că doar sunt mică/ Ţac, ţac, ţac".

Mihaela Tatu s-a ales cu un alt nume în timp ce vorbea la telefon, în direct, cu partenerul de emisiune al lui Morar de la Radio Zu, Daniel Buzdugan: multă vreme de-acum încolo, probabil, colegii o vor striga pe vedetă Mihaela "Tactu". Nici Viorica şi Ioniţă din Clejani nu au lipsit de la ziua lui Mihai Morar. Dar emoţiile cele mai mari pentru Mihai au apărut când în emisiune a intrat Nicolae Furdui Iancu, cântăreţul de muzică populară preferat. "De dumneavoastră mă leagă tot felul de amintiri minunate: când aveam 3 ani, mama m-a dus la un concert al dumneavoastră şi v-am oferit flori", şi-a reamintit vedeta. "Sunteţi din aceeaşi localitate cu tatăl meu, bunicul locuieşte încă acolo, mi s-a făcut aşa de dor de locurile acelea acum...", a mai spus Mihai Morar impresionat. Şi după atâtea surprize, la încheierea emisiunii, Mihai Morar a mai rămas multă vreme de vorbă cu invitaţii săi.

×
Subiecte în articol: mass-media