x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MM Stoica şi Reghecampf, în vizită la Gigi Becali. Ce mesaje transmite finanţatorul Stelei din închisoare

MM Stoica şi Reghecampf, în vizită la Gigi Becali. Ce mesaje transmite finanţatorul Stelei din închisoare

23 Mai 2013   •   12:10
MM Stoica şi Reghecampf, în vizită la Gigi Becali. Ce mesaje transmite finanţatorul Stelei din închisoare
UPDATE 13:40 - În urma vizitei la închisoarea unde se află încarcerat Gigi Becali, Mihai Stoica a declarat că finanțatorul Stelei are de transmis două mesaje. În primul rând, acesta a ținut să anunțe că Laurențiu Reghecampf va rămâne antrenorul Stelei.

Al doilea mesaj se referă la contractele pe care echipa le are. "Gigi Becali se va ține de cuvânt milimetric. Toate contractele se vor respecta ad literam", a încheiat managerul general al Stelei.

----------------------------

Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica au ajuns la Penitenciarul Rahova pentru a se întâlni cu Gigi Becali. În urma acestei întâlniri, antrenorul Stelei se va decide dacă va continua sau nu la formaţia roş-albastră, anunţă RTV.

Principala dezbatere legată de clubul Steaua, după sentinţa de trei ani de închisoare dictată împotriva lui Gigi Becali este legată de rămânerea sau nu la echipă a antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul ar urma să se decidă în privinţa viitorului să înainte de vacanţa de vară, după o discuţie pe care o va avea cu patronul roş-albaştrilor. De altfel, el a ajuns joi, cu puţin înainte de ora 12.00, la Penitenciarul Rahova, însoţit de managerul general Mihai Stoica, în speranţa că va putea avea o întrevedere cu Gigi Becali.

Anterior, Ana Maria Prodan, declarase pentru un cotidian central că Reghecampf se va întâlni cu Becali peste câteva zile. "Săptămâna viitoare, Laur vrea să aibă o discuţie decisivă cu Gigi Becali şi, în funcţie de aceasta, va lua, probabil, o hotărâre. Vrea să se lămurească în privinţa viitorului echipei, ce se va întâmpla în continuare... Nu ştiu cine va conduce clubul, probabil că Teia Sponte şi cu MM Stoica. Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi cu transferurile de jucători", a declarat Ana Maria Prodan.


×