x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi ofertanți pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai din Capitală

Doi ofertanți pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai din Capitală

de Redacția Jurnalul    |    06 Iul 2023   •   21:51
Doi ofertanți pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai din Capitală
Sursa foto: Facebook

Primarul general Nicușor Dan anunță că joi au fost deschise ofertele pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai, fiind vorba despre doi ofertanți.

Nicușor Dan spune că există doi ofertanți pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai. Etse vorba despre Asocierea Tancrad (Leader), Oldroad Construct, Construcții Erbașu și Asocierea Mari-Vila Com (Leader), Luxten Lighting Company, Electromontaj.

„În cadrul lucrărilor, care fac parte din obiectivul de investiții „Reabilitarea sistemului rutier pe str. Barbu Văcărescu și str. Căpitan Av. Alexandru Șerbănescu de la Șos. Ștefan cel Mare la Pod Băneasa”, se vor executa lucrări la calea de rulare, peroane, reţeaua de contact, substația de tracțiune Nordului, sistemul de iluminat public. Totodată, vor fi și lucrări de relocare semaforizare pe Bdul Barbu Văcărescu și str. Alexandru Șerbănescu, precum și lucrări la rețelele edilitare”, spune Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Urmează perioada de evaluare a ofertelor și ulterior semnarea contractului cu Asocierea care va fi declarată câștigătoare.

 

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan ofertant tramvai capitala